- csirkemell filé
- paprika
- hagyma
- paradicsom
- zsiradék (én oliva olajat és kókuszzsírt használtam)
- só (himalaja)
- őrölt fekete bors
- cayenne bors.
(Nem írok itt mindig pontos mennyiségeket, mert ízlés és étrend dolga, ki mit, mennyit tesz bele. Mindenképpen finom.)
Elkészítés:
A húst feldaraboltam.
A zöldségeket megpucoltam.
Serpenyőben oliva olaj és kókuszzsír keverékén a durva szeletekre vágott vöröshagymát, a 2 szelet paprikát, a 2 szelet paradicsomot éppen csak átpároltam.
Erre került a hús, amit nagy lángon fehéredésig sütöttem.
Majd kisebb lángon addig sütöttem tovább, amíg a hús megpuhult.
Sóztam, borsoztam jócskán, jó csípős lett. :)
Paleo info: a paprika és a paradicsom nem paleo.
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése