Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2013. december 13., péntek
Mézeskalács
Hozzávalók:
- 150g mandulaliszt (vagy darált mandula)
- 10g kókuszliszt (vagy darált kókuszreszelék)
- fél tojás (egy tojást villával felvertem, a felét használtam)
- 1 ek méz
- fél ek eritrit
- 2 tk mézeskalács fűszer.
A hozzávalókat egy tálban összegyúrtam.
Másfél órára hűtőszekrénybe tettem.
Két sütőpapír közé téve kb. 3 mm-es vastagságúra nyújtottam.
Kiszaggattam.
Mivel fára készült, egy kötőtűvel még a nyers tésztába lyukat fúrtam.
Előmelegített sütőben kb. 180 fokon 5 percig sütöttem.
(Ötlet itt.)
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése