5 tojást szétválasztottam.
A fehérjéket felvertem mixerrel.
A sárgájákhoz kevertem 1 ek kókuszlisztet és 1 ek mandulalisztet, 1 ek eritritet, 1 ek chia magot.
Majd a sárga masszához hozzákevertem a felvert fehérjét.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntöttem (gáztepsi), előmelegített sütőben 10 percig sütöttem. Kivettem a sütőből, lehúztam a sütőpapírt.
Egy éppen hogy nedves konyharuhába csavartam a frissen sült piskótát.
Amíg hűlt, elkészítettem a krémet:
1 kis doboz kókuszsűrítményt meglangyosítottam, belekevertem 1 ek eritritet, kis vanília aromát és 2 ek chia magot.
Felforraltam, de nem főztem. Levettem a tűzről és megvártam, amíg kihűl.
A hideg piskótára kentem.
Megszórtam vegyes erdei gyümölccsel.
Feltekertem.
Tálalásig folpackba csomagolom és hűtőszekrényben tárolom.
(Persze megkóstoltam, és nagggyon finom!)
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése