Ez megint az a recept, aminél nem fogok mennyiségeket írni. Mert nem tudok. Történt ugyanis, hogy van néhány dolog, amit el kell használnom a hűtőből, fogtam hát őket, és felhasználtam.
- Egy nagy marék főtt karfiolt,
- egy marék (kiolvasztott) fagyasztott spenótot,
- egy tojást mixerbe tettem,
- megszórtam fokhagymaporral,
- himalája sóval,
- összemixeltem.
- Majd egy szilikon kis tortaformába öntöttem, elegyengettem, előmelegített sütőben 15 percig sütöttem.
- Közben elkészült a feltét:
- gombát pároltam,
- hagymát karikáztam,
- sajtot reszeltem.
- A pizza alapot kivettem a sütőből, megkentem paradicsom krémmel, rátettem a feltétet, és még 10 percre visszadugtam a sütőbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése