- A fagyasztott spenótot lábosba tettem.
- Leöntöttem annyi tejjel, hogy félig ellepje. (Kivételesen szójatejet használtam, amit még soha életemben. De a tehéntejet nem fogyasztom már 2 hónapja, és nem volt se kókusztej, se mandulatej a boltban. Így ez most egy kivételes alkalom. Ha otthon készíteném, kókusztejet használnék.)
- Megsóztam.
- Addig főztem (nagyon hamar megy), amíg a spenót felolvadt és átmelegedett.
- Hozzáütöttem egy tojást, kevergettem addig, amíg a toji szilárd lett.
- Sajttal és sült csirkével tálaltam.
Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése