Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2013. május 24., péntek
Marhasült résztával, salátával
Marhasült:
A húst (3 adagot készítettem) reggel tenyérnyi szeletekre vágtam, késsel bevagdostam, befűszereztem: bors, csöpp só, sült csirke fűszer; visszatettem a hűtőbe.
Készítéskor kókuszzsírt olvasztottam, amin megfonnyasztottam 2 db közepes, cikkekre szeletelt vöröshagymát.
Erre tettem a hússzeleteket.
Nagy lángon mindkét oldalán átsütöttem.
Felönöttem annyi vízzel, hogy elfedje a húst.
Lefedve puhára főztem.
Majd mindkét oldalán hirtelen átsütöttem.
Részta:
Egy közepes sárgarépát megpucoltam, majd a hámozó késsel spagetti szerű szeletkékre aprítottam. Ez az én tésztám.
Saláta:
Lila hagyma, sárga kaliforniai paprika, vegyes leveles saláta.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése