Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2013. április 7., vasárnap
Fehérje chips
Nem vagyok nagy húsevő, de igyekszem. Hiszen a csirkemell sok fehérjét tartalmaz, mindemellett kevés zsírt.
Az egyetlen módja, ahogy SZERETEM a csirkét: a boszi féle csirke chips.
Késsel hajszál vékonyra felszeletelem a csirkemell filét (miután minden egyes apró zsírt, cafatot, inat eltávolítottam róla- mert ezeket egyszerűen nem szeretem). Ezeket a nagyon vékony szeleteket kicsit még megklopfolom, sózom, borsozom, fokhagymázom, és natúr csirkefűszerrel megszórom. Ha van rá idő, a fűszerpácban pár órára visszateszem pihenni a hűtőszekrénybe. Aztán icipici olajon közepes lángon mindkét felét a husinak PIROSRA sütöm.
A képen nem nagyon látszik, de tényleg chipsszerűen vékonyak, roppanósak a falatkák :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése