2012. október 9., kedd

Ebéd, uzsonna, vacsora

Heti menü itt.

Ebéd: Borsófőzelék, tükörtojás, kornspitz

 
 Recept: Borsófőzelék
 
120 g konzerv borsót lábosba öntöttem, engedtem rá kis vizet, felforraltam csöpp ételízesítővel. Egy kk étkezési keményítővel besűrítettem, közben egy serpenyőben megsütöttem két tükörtojást. Kornspitz-cel ettem.
 
399 kcal
24.2 g F
44.4 g CH
11.1 g zsír
 
Uzsonna: Almás zabkása
 
40 g apró szemű zabpehely kétszeres mennyiségű vízben megőzve, hozzá 100 g reszelt alma, 7 g kakaó, 3 szem dió.
 
222 kcal
11 g F
36 g CH
4 g zsír
 
Vacsora: Majonézes borsó, kornspitz
 
120 g konzerv borsó, 50 g tejföl, 5 g majonéz, 1 kornspitz.
 
490 kcal
16 g F
50 g CH
13.2 g zsír

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése