Lassú voltam, mint egy csiga, kevesebb sikerült a tervezettnél, jól elfáradtam, de a cipőt felavattam, és maximálisan elégedett vagyok vele is meg magammal is.
Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2017. október 28., szombat
Aglio olio
Nagyon egyszerű, nagyon gyors, olcsó étel. Amikor Olaszországban dolgoztam, gyakran kaptuk ezt ebédre. Spagetti kifőz, olajjal, fokhagymával összerottyant, kész.
Az enyém kicsit más. Nem spagettis. Ezt a tésztát potom áron vettem leakciózva. Nem ideális, mert szójából készült, viszont se szent nem vagyok, se krőzus, így 2-3 ebédre ez a tészta nekem nagyon megfelel.
Fűszerként a végén ezt használtam:
És akkor jöjjön a nagyon egyszerű recept:
# A tésztát kifőztem.
# Serpenyőben olajon 3 db negyedelt koktélparadicsomot és két hatalmas gerezd apróra vágott fokhagymát összemelegítettem.
# Rákerült a lecsöpögtetett tészta.
# Sóztam, fűszereztem, tálaltam.