2016. január 31., vasárnap

Vasárnap, Magyarország 3./Hőgyész

Hirtelen, gyors látogatás Hőgyészen, anyuéknál. Itt Totóval, a "keresztlányommal":


R: 2 vajas-paprikás saját kenyér, keto kávé
E: húsleves, töltött káposzta, süti
V: -



Anyuéknál fotónézegetés és mesélés a kinti három hetemről:







Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha


Szombat, Magyarország 2./Mohács

Reggel piac.



R: 2 vajas saját kenyér, keto kávé
E: sült csirke, zöldség, saláta
Du.: süti
V: 2 szelet sajt

Ez meg itt: bagolygyűlés volt Mohácson :)



Pesto Burgers

Ingredients
  • 2 oz. basil leaves
  • 1/4 cup toasted cashews or pine nuts
  • 1/2 tsp Celtic sea salt
  • 1 tsp lemon juice
  • 1/2 cup garlic infused olive oil
  • 4 cooked burger patties
Instructions
  1. Place the basil, cashews, salt, and lemon juice in a mini chopper or food processor.
  2. Pulse until the ingredients are chopped and combined.
  3. Add the olive oil and process until creamy.
  4. Top the cooked burger patties with pesto and serve over lettuce.

kép és szöveg: http://holisticallyengineered.com/2015/02/paleo-pesto-burgers.html

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha