2015. március 24., kedd

Kedd (Mo. 14/9.)

R: 2 vajas kornspitz, kávé

E: kakukkfüves-kurkumás vadlazac, saláta; somlói



Délután Pécs, pszichológus.


A héten sok mesélni valóm lenne, de ami késik, nem múlik, hamarosan bejegyzetelem a netes naplómba. A lényeg: ha csak kicsivel is, de jobban vagyok.

Sok dologról szó volt megint a megbeszélésen. Mindig haladunk a megkezdett vonalon és a közbejövő dolgokat is átbeszéljük, helyre tesszük. Kiegészítő gyógyszert egyelőre nem kapok, várunk három hetet, aztán meglátjuk. Az alvási szokásaimon kell változtatnom (van, hogy 10-12 órát alszom egy nap), a Sertralin marad, a mozgás továbbra is fontos. Nagy "dicséretet" kaptam a laboreredmény miatt és amiért magamtól kialakítottam magamnak rutinokat, amik nekem nagyon sokat segítenek a mindennapokban.

Hazafelé tötymörgött a forgalom, így még a naplementét is sikerült közben megörökítenem.



De amit otthon láttam!!




V: a tegnapi karfiolos-spenótos alapú pizza maradéka, plusz az ebédről maradt saláta.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Piskóta tekercs




Piskóta:

- 8 tojás sárgája + édesítő + sütőpor
- ehhez a 8 tojás felvert fehérjét hozzákeverni
- 160 fokon, előmelegített sütőben, sütőpapírral bélalt tepsiben 20 percig sütni.

Lekvár:

- a barackot meghámozni, átforralni, ha kell, turmixolni, tiszta üvegbe töltve fejre fordítva, letakarva hűlni hagyni.

A piskótát még forrón lehúztam a papírról, tiszta konyharuhába tekerve hagytam kihűlni. Ezután töltöttem.

Csak a gyümölcs szénhidrát tartalmával kell számolni, ebben az öt szeletben egy evőkanál lekvár van.

Egyszerű somlói itt


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Freeletics cardio: Metis







1. hét itt

2. hét itt

3. hét itt

4. hét itt

5. hét itt

6. hét itt

7. hét itt

8. hét itt

9. hét itt

10. hét itt

11. hét itt

12. hét itt

13. hét itt

14. hét itt

15. hét itt

15 hetes program itt



Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha