2013. március 15., péntek

2013.03.15.

Edzés: Les Mills Pump/ Day 11/ Pump and burn


        Napi has: Péntek Enikő/Has-kar intervall

itt

Reggeli: 1 kornspitz kifli, tejeskávé 1.5 dl kávéból, 1.5 dl kaltózmentes tejjel.
 

Tízórai: 1 alma
 
Ebéd: 2 dl karfiol leves (recept), ribizlis guba (recept itt).
 


Uzsonna: 20 g zabkása, 1 adag vaníliás fehérjepor.
 





Vacsora: 100 g natúr sült hekk, 150 g párolt zöldség.

 
 
1333 kcal, 114 g F, 125 g CH, 31 g zsír  (37 % F, 40 g CH, 22 g zsír)

Ribizlis guba

 
Hozzávalók:
- 1 db kornspitz kifli (még mindig fenntartom, hogy az aldis a legfinomabb)
- 100 g natúr joghurt (sparos, laktózmentes)
- 180 g túró (sparos, laktózmentes)
- 1 adag fehérjepor (bioteches, vaníliásat használtam)
- 100 g ribizli (házi, anyuék kertjéből)
- csöpp tej.

 
Elkészítés:
- A kiflit vékony karikákra vágom.
- A túrót összeturmixolom a joghurttal, fehérjeporral. Ha kell, kis tejet öntök hozzá a könnyebb turmixolhatóság, a lágyabb állag érdekében.
- A ribizlit mikróban majdnem teljesen kiolvasztom.
- A kiflikarikák felét egy tál aljára helyezem, lecsöpögtetem tejjel.
- Erre kerül egy réteg túrómix.
- Újabb kifliréteg, újabb tejcsöpögtetés.
- A tetejére kerül a maradék túrómix.
- A legtetejére jön a gyümölcs.
 
521 kcal, 51 g F, 41 g CH, 13 g zsír

Bölcs motiváció

"Engedjünk el mindent szép sorjában, amivel már nem vagyunk elégedettek, vagy ami jelentéktelenné vált az életünkben. Az elengedés éppoly egyszerű, mint az irányított figyelem. Csak elvonjuk figyelmünket arról, amit el szeretnénk engedni, és arra irányítjuk amit szívesen elfogadnánk vagy amivé válnánk!"
 
"Engedjünk el mindent szép sorjában, amivel már nem vagyunk elégedettek, vagy ami jelentéktelenné vált az életünkben. Az elengedés éppoly egyszerű, mint az irányított figyelem. Csak elvonjuk figyelmünket arról, amit el szeretnénk engedni, és arra irányítjuk amit szívesen elfogadnánk vagy amivé válnánk!"
itt