Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2012. július 18., szerda
Vacsora
Tonhalsaláta jégsaláta ágyon, magos kenyérke
A kis keresztfiam is kedvet kapott a "fitt" kajcihoz, ezt maga készítette és fotózta:
Friss sajt salátaágyon
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Mai edzés, nyaraláskor
Elhoztam a nyaralásra a laptopot, az edzéshez a DVD-ket. De a gyerekek hamarosan lenyúlják a gépet, mesét szeretnének nézni. Ám legyen. Így, amíg ők Madagaszkároznak, én a teraszon a következőket fogom csinálni (a szakszavak nem teljesen stimmelnek minden esetben;):
- bemelegítés
- 1 perc ugrálókötél
- 15 karleengedés vállszéles terpeszben hajlított lábbal, súllyal(ásványvizes palack)
- az előző nyújtott lábbal
- 15 döntött törzsű evezés súllyal
- 15 vállszéles guggolás súllyal
- 15 karemelés súllyal
- nyújtás.
Ebéd: tripla gyümölcsös
Tripla gyümölcsös
Alma, narancs, gyümölcsjoghurt, fahéj. (A többiek pizzát ettek.)
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Fitt tízórai
Fitt tízórai: végy két gyereket, vidd ki őket egy vadregényes nyaralóba, játssz velük, vidd el őket bevásárolni, tanítsd meg a kisebbiket tankolni, órákon át keressétek a motorcsónak lakatkulcsát! És már dél is van. Tízórai nem volt, de már jöhet is az ebéd! :)
Facebook oldal: Boszorkánykonyha
Reggeli
Reggeli a Duna-parton, egy teraszon, az ébredező nap fényében, a fák alatti kellemes hűvösben, a hugim két tündér gyerekével és G.-ral... Ha valaki állandó zajban dolgozik, és a város legforgalmasabb kereszteződésében lakik, és az albérletében árad a falakból a hetek óta összegyűlt forróság, az tudja szerintem igazán értékelni ezeket a pillanatokat.
A többieknek nagyon hamis gubát dobtam össze reggelire, most aldis tejes kifliből (amit, ha eszel liszteset, feltétlenül próbálj ki, mert az a kifli maga a fél mennyország), szilvalekvárral. P. segített kóstolni, mert ez cukorral készült, azt meg én évek óta nem eszek. :)
Magamnak kornspitz szendvicset készítettem egy kis májassal, paprikával és sajttal. Nem bánom, hogy kihagytam a gubát, mert az az aldis kornspitz három negyed mennyország !! :)
A reggelit P. fotózta :)
Facebook oldal: Boszorkánykonyha