2015. május 13., szerda

Szerda (Mo. 14/3.)

Mozgás
Étek
Gyaloglás reggel: 5.5 km
tibeti
E: rablóhús, 2 marék mandula

V: rablóhús, sült gomba





Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Sült gomba



Hozzávalók (egy adaghoz):
  • kevés zsír
  • 2 nagy fej csiperke gomba
  • 1 tojás
  • csöpp natur vegeta
  • fél ek reszelt cheddar sajt

Elkészítés:
  • A gombát megpucoljuk, kivesszük a tönköt.
  • A gombát bekenjük zsírral.
  • Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  • 1 felvert, vegetázott tojást belekanalazunk a gomba mélyedésébe.
  • Előmelegített sütőben addig sütjük (200 fokon), amíg a tojás majdnem teljesen megsül.
  • Ekkor rászórjuk a sajtot.
  • Akkor van kész, ha a sajt megpirult.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Rablóhús, saslik, avagy amit akartok :)


Hozzávalók:

  • hagyma szeletek
  • kolbász karikák
  • szalonna falatok
  • sonka cafatkák
  • gomba szeletkék
  • hús falatkák
  • sajt kockák
  • krumpli tömböcskék
  • paprika darabok
  • nyárs, amire feltűzhetők a hozzávalók.




Elkészítés:
  • Az előkészített dolgokat nyársra tűzzük.
  • Sütőpapírral bélelt sütőben sütjük.



Megjegyzés:
  • Bármit használhatsz, ami az étrendedbe beleillik és süthető.
  • Érdemes a szárazabb dolgok mellé zsírosabbat tűzni.
  • Csak az előkészület macerás kicsit, de aztán magától megsül :)
  • Én rögtön két adagot csináltam, a másik a holnapi ebéd lesz.
Facebook oldal: Boszorkánykonyha