2015. április 16., csütörtök

Csütörtök (Mo. 14/4.)

 Edzés reggel: Freeletics 6. hét/ 5.: Iris



 V: kolbász, főtt tojás, saláta, somlói

1240 kcal

..................................................................................................................................................................

Július 10-én , azon a csütörtöki napon adtam azt a címet a napi bejegyzésnek, hogy "néha elvihetné a kisördög". Azóta minden egyes csütörtökön, amikor begépelem a címet, ez jut eszembe. 

Ma újra volt pszicho megbeszélés. Ma volt az első alkalom, hogy az első kérdésre (Mi újság? Hogy van?) a válaszom az volt: sokkal jobban. És tényleg így van. Ha tyúklépésenként is, de haladok. Több témáról szó volt, és amikor hazaértem, valami megvilágosodott. Tudom, hol "romlott el" az életem. Megvan a zár. És most gőzerővel keresem a beleillő kulcsot, hogy végre bemehessek azon az ajtón és rendet rakhassak.

És ma csináltam egy butaságot. Feltettem a blogra egy anyagot, de fogalmam sem volt róla, hogy egy magán oldalról vettem le a képeket. Tudatlan naivságom miatt nem kis gondot okoztam ezzel. Amikor tudomást szereztem a dologról, azonnal töröltem a bejegyzést természetesen és elnézést kértem az illetőtől. De annyira szégyelltem magam, hogy elkezdtem bőgni. (Ami nem baj, mert hónapok óta még sírni is képtelen voltam). De tanultam a dologból: ha legközelebb valamit nem tudok, akkor előtte kérdezek.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Örömmel olvasom napról napra soraid. Megerősítelek benne, "kívülről" is látszik, hogy milyen szépen haladsz előre. Büszke vagyok rád. Példát mutatsz sokaknak. Őszinteségből, nyílt szívűségből és mersz ember, esendő ember lenni. Ez sokaknak nem megy és inkább ilyen olyan másoktól ellesett álarcok mögé bújnak és látszat boldogságban, látszat "egész-ségben" próbálják leginkább magukat becsapni, és elhitetni hogy minden rendben.
    Senki sem mondta hogy könnyű lesz, sőt k*rva nehéz, igazán embert-próbáló, de szükségszerűen így lesz a szénből gyémánt.

    Vigyázz magadra.
    Ölellek.

    VálaszTörlés