2012. október 14., vasárnap

Napi folyadék

Napi folyadék tipp itt.
Mit, mennyit, gyerekek, állatok itt.
Ízesített víz itt.
Folyadékszükséglet itt.

Nyáron 4-5-6 liter folyadék is lecsúszik. De most nehezebben megy. Persze jó meleg kakaót tudnék szürcsölgetni, de az ugye nem folyadék, nem víz, ami átmosná a szervezetet és segítene méregteleníteni, kiüríteni a nem kívánatos elemeket.
 
Tegnap 2.5 litert sikerült letuszkolnom, kínkeservvel. Pedig tapasztalatból tudom, hogy minél több vizet iszom egy nap, annál jobban dolgozik az emésztőrendszerem, annál szebb és simább a bőröm, annál gyorsabb a fogyás.
 
Kis trükkel ma 3 liter a minimum. Egy liter víz, egy liter zöld tea, egy liter vaníliás roiboos tea. Ha ez meglesz, elégedett leszek. Ha kell, ezen felül víz jöhet még. Egy pohárral már lenyomtam (vizet), és jöhet a többi!
 
 
Szereztem egyforma egy literes üvegeket is, ez melóba is nagyon jó lesz, és pontosan mutatja, mennyit ittam :)
 

3 megjegyzés:

  1. Vannak a Szentkirály ásványvíznek ilyen öt literes kiszerelései. Tuti ismered. Na eltettem egy olyat magamnak, és naponta újratöltöm. Szinte majdnem minden nap lenyomok egy egészet, de a felét legalább. :) Vicces, de csak az elején volt nehéz. Később már olyan volt, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Lehet, ez is besegít a mostanában levő rohamos zsírcsökkenésemnek. Lévén úgy tudom a megfelelő mennyiségű folyadék segíti a metabolizmus ritmus növelését.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van olyan flakonom :) És igen: én tapasztalatból mondom, hogy a sok folyadék segíti a zsírcsökkenést :)

      Törlés